Emejl

linda@mammakliniken.se

Ordet ”välsigna” låter högtravande på Svenska så tänk på ordet vörda, fira, lyfta upp och finnas till. Historiskt sett är en Blessingway (eller en Mother Blessing) en gammal Navajo (indisk) ceremoni , som firar en kvinnas övergång till moderskapet.

Hur går det till

Tillsammans med de närmsta vännerna samlas vi kring mamman och hedrar hennes graviditet och hennes resa in i till att bli mamma. Alla som deltar kommer att dela med sig av visdomsord inför födseln, men också inför moderskapet och detta gör vi i en ledd ceremoni som inte lämnar någon oberörd.

Denna ceremoni passar utmärkt på en babyshower eller istället för en babyshower.

Ingenting är mer stärkande

En Blessingway, handlar om att ge en massa kärlek och vördnad till mamman. Vi hjälper henne att fyllas på med kärlek och självförtroende inför födseln av hennes barn. Hon är så mycket mer än en bara en kropp som föder ett barn till världen.

En kvinna som får näring, vårdas och ges massor av kärlek – har mer kärlek att ge tillbaka till sitt barm, till sina nära och kära och till världen som helhet. Det finns inget mer stärkande och kraftfullt än en cirkel fylld av kärleksfulla kvinnor och det ger en otrolig boost av oxytocin som ger både lugn och kraft till kvinnan att föda.

Blessingway-ceremonier är ett vackert och unikt sätt att hedra en blivande mamma, tillbringa tid med henne, dela berättelser, dela rädslor och att ingjuta förtroende och styrka.

Boka

För frågor eller för att boka en Blessningway kontakta Linda på MammaKliniken; lindamammakliniken.se eller 0703132933