Telefon

070-3132933

Emejl

linda@mammakliniken.se

 Övningar för din mamma mage 

Hos oss får du hjälp med anpassade övningar för din mage och bäckenbotten. Linda Häggkvist som driver MammaKliniken har en lång erfarenhet från både England och Sverige med att hjälpa mammor med övningar för att stärka magen efter graviditeten.  I Sverige har hon nu arbetat sedan 2012 med mammor som kommer privat för hjälp samt med gruppträning i MAGSTARK. I april 2015 gick Linda också utbildningen MammaMage av och med Katarina Wåxnerud.

 

 Före och efter operation 

De allra flesta som har en separation kan bli hjälpta och stärkta med rätt övningar, men det finns också kvinnor som har en större skada som ger stora fysiska besvär. De kan behöva en operation för att bli av med problemen.

För dig som skall opereras är det bra att redan innan operation stärka dig för att få en snabbare återhämtning. Linda hjälper dig med övningar både före och efter operation.

Operationen är inte till istället för träning av din kropp. För att få ett bra och hållbart resultat är det ett måste att du fortsätter dina övningar även efter operation.