Telefon

070-3132933

Emejl

linda@mammakliniken.se

 Om 

Linda, som är mamma till fyra barn, utbildad Doula, Kock, Näringsterapeut, Personlig Tränare och Massageterapist, driver Mamma Kliniken med enorm glädje, kunskap och värme.

Hon arbetar med hennes största passion, vilket är att utbilda, stödja och träna gravida kvinnor och nya mödrar, så att de kan få möjlighet till den bästa tänkbara graviditet, förlossning samt återhämtning.

Linda har bl. a. arbetat som hälsocoach och seminariehållare i ett av Sveriges ledande friskvårdsföretag, samt som Health and Fitness Manager på ”David Lloid Leusuire” i Cheam, London.

Efter sitt tredje barn utbildade sig Linda till Doula på Middlesex University i London och efter utbildningen startade och drev hon företaget ”Radiant Mums” i England, som är motsvarigheten till MammaKliniken. Hon hoppas och tror att ”MammaKliniken” kommer att bli en lika stor succe´ i Sverige, som den var i England.

”Jag älskar mitt arbete och skulle aldrig kunna tänka mig att jobba med någnting annat än med alla dessa underbara kvinnor med sina fantastiska magar”

signature