Telefon

070-3132933

Emejl

linda@mammakliniken.se

 Om 

LindaJag som har öppnat upp och driver MammaKliniken heter Linda Häggkvist och är mamma till fyra barn.

Jag är utbildad Doula, Förlossningspedagog, Kock, Näringsterapeut, Personlig Tränare och Massageterapeut och min största passion är att utbilda, stödja och träna gravida kvinnor och nya mödrar, så att de kan få möjlighet till den bästa tänkbara graviditet, förlossning samt återhämtning.

Innan jag drev eget företag arbetade jag bl.a som hälsocoach och seminariehållare i ett av Sveriges ledande friskvårdsföretag, samt som Health and Fitness Manager på ”David Lloid Leusuire” i Cheam, London och som fitness ansvarig på Selma Lagerlöf SPA i Sunne.

Efter mitt tredje barn utbildade jag mig till Doula på Middlesex University i London och efter utbildningen startade och drev jag företaget ”Radiant Mums” i England, som är motsvarigheten till MammaKliniken.

När jag återigen flyttade till Sverige ökade jag på min kunskap om förlossning och amning, genom att  läsa vidare till förlossningspedagog.

I mitt arbete med kvinnor och dess partner är det oerhört viktigt för mig att de blivande föräldrarna känner sig lyssnade på och förstådda och att de får den hjälp eller information som de eftersöker. Jag nöjer mig aldrig innan jag känner att jag uppfyllt det.