Telefon

070-3132933

Emejl

linda@mammakliniken.se

 Testimonials 

Jag får ofta mejl och post från kunder som gärna vill berätta om deras upplevelse av förlossningen, men också för att dela med sig av tankar kring deras möte med MammaKliniken. Här delar jag några med er. Har du något som du vill säga; skriv gärna till mig på linda@mammakliniken.se.

Tack alla för fina ord och för alla fina möten. /Linda

 

Massage och gravidbehandling

Jag har blivit tipsad om din klinik vid flera tillfällen och efter att nu själv ha varit hos dig så förstår jag varför. Att bli omhändertagen av dig är något som alla gravida skulle behöva. Tack så mycket Linda!

 Sofia

 

Det är bara hos dig som jag lyckas att totalt slappna av. Det är som att komma till en oas.

Linda

 

Massagen var som förra gången otroligt avslappnande och välgörande. Du har magiska händer!

Med vänlig hälsning  Martina

 

 MAGSTARK 

Det kändes kanonbra efter träffen hos dig. Nu förstår jag varför de inre musklerna är så viktiga. Har tänkt o använt dem mycket sendan vi sågs. Tex när jag bär på Frida. Nu har jag mindre ont i svanken.

Minna

 

Hade ett riktigt bra samtal med Linda från mammakliniken idag. Så himla skönt att prata med någon om magmuskeldelningen som vet precis vad jag menar.

 Therése

 

Om det inte vore för dig skulle jag fortfarande gå omkring med alla mina ryggproblem p.g.a magen. Dina övningar har verkligen gjort stor skillnad.

Åsa

 

Du är fantastisk och jag kan tacka dig för att det gick vägen. Utan dagliga magövningar hade det aldrig funkat. Tack!

Martina

 

Redo att föda – en profylaxkurs innan förlossningen

Vi gick profylaxkurs hos dig tidigare i våras/ somras. Jag/ vi hade stor hjälp av det vi gått igenom med dej inför förlossningen! Vi var på sjukhuset endast 5 timmar innan vår dotter föddes, varav jag tillbringade ett par timmar i badet där vi hade stor användning av att göra andningen tillsammans. Lustgas var det enda jag använde under förlossningen och jag tycker att förlossningen gick mycket bättre och lättare än vad jag hade förväntat mig. Vi vill tacka dig så mycket för det vi fick med oss utifrån att ha träffat dig!!!

Tacksamma hälsningar från Hanna och Morgan

 

Har aldrig hunnit tacka dig för de två tillfällena då du var hos mig och Cissi och hjälpte oss i förberedelserna inför Olivias ankomst.

Stort Tack. Att dina tillfällen gjorde skillnad är jag alldeles övertygad om 🙂

Rikard

 

Massagetipsen Tobbe fick hjälpte förvånansvärt mycket och jag skrek på honom om han inte tryckte på rätt ställe tillräckligt fort 🙂

Anna och Tobias

 

Torsdagen den 15/5 kom vår efterlängtade flicka! Allt gick bra och vi hade stor hjälp av din kurs.

Hälsningar Karin & Martin

 

Vi vill tacka för de träffar som du hade med oss, det hjälpte oss under förlossningen.

Jag använde mig av många av de tips som du berättat, toppen.

Så tusen tack Linda!

Emma och Fredrik

 

Jag är så himla positivt överraskad av hela förlossningsförloppet. Jag hade nog ändå väntat mig något värre. Men kanske var det för att jag var så pass förberedd som det gick så bra som det gjorde.

Hos dig pratade vi mycket om att inte känna att jag skulle behöva prestera. Jag förstod då att jag sett det hela lite för mycket som en prestation. Det var jättebra.

Det var också skönt att ha med sig det vi pratat om gällande andningen och vad som faktiskt händer i kroppen. Det var faktiskt ganska ”lätt” att känna att man kunde ”åka” med smärtan i den här vågen. Det var på något sätt skönt att känna ”ok, nu kommer den, jag åker med!”.

Det var också bra att vi pratat om Tobias roll. Som blev ganska precis som vi trott. Det kändes så självklart. Han var hela tiden vid min sida och var med i allt som hände med mig. Samt stod ut med att få hela handen sönderklämd 🙂

SÅ. Sammantaget är jag så himla nöjd med träffarna hos dig (har rekommenderat dig till flera!) och med förlossningen. Jag är lyckligt lottad!:)

Erica

 

Tack för en toppenkurs! Det känns jättebra inför förlossningen.

Sara och Patric

 

 Övrigt

Tusen tack för all hjälp jag fått med att komma tillrätta med mammalivet i Karlstad. Tack för att du alltid har tagit dig tid med mina samtal och för alla tips och information som jag fått från dig. Jag vill att du skall veta vilken underbar människa du är.

Martina

 

Jättehärligt och energifullt att diskutera och få bekräftelse på tankar kring kost och mammafunderigar. Ett efterlängtat och välkommet komplement till mödravård/föräldrastöd – guld värt!        

Marina