Telefon

070-3132933

Emejl

linda@mammakliniken.se

Det har verkligen varit fullt upp de sista veckorna. Dels har jag jobbat med att få den nya hemsidan klar, men sen har det även varit all planering inför barnmässan.

Men nu har jag hämtat allt materialet från tryckeriet, släpkärran är bokad för torsdag när inflyttningen till montern äger rum och alla andra förberedelser har fallit på plats. Det känns oerhört skönt. Nu längtar jag verkligen. Så underbart att få träffa så många nya föräldrar, barn och alla föräldrar som går i väntans tider 🙂 Underbart!

Jag tycker också att det är fantastiskt att barnmässan börjar samma datum som ”World Doula Week” startar.

Det finns en Doula film som visas runt om i världen under world doula week.

Den handlar om det fantastiska jobbet som alla doulor gör över hela världen.

Filmen kommer också att visas här i Karlstad för den som är intresserad. Jag återkommer med information var visningen kommer att äga rum, så snart att jag vet var.

Här är i alla fall en lite försmak på filmen:

 

 

 

Recommended Articles